Thursday, November 27, 2014

ALAMAT HQ SHAKLEE TERBARU 26/8

HQ SHAKLEE BERPINDAH KE SUNWAY PINNACLE

Berita terkini untuk semua pencinta suplemen Shaklee, ibu pejabat Shaklee yang sebelum ini terletak di Empire Towel, Subang Jaya telah berpindah ke Pinnacle, Bandar Sunway, Subang Jaya yang bersebelahan dengan pusat membeli-belah Sunway (Sunway Shopping Complex).

Perpindahan pejabat lama ke lokasi pejabat baru ni sudah pasti menjadi petanda yang Shaklee semakin maju, diterima oleh lebih ramai pengguna dan semakin berkembang pesat. Kenapa tu ye? Sebabnya pejabat di Sunway tu lagi besar, Sunway tu sendiri pun tempat tumpuan warga tempatan dan pelancong, lagi ramai orang kat situ. Lepas ni jangan pelik bila tengok ramai pula orang lalu-lalang kat situ, sana-sini shopping Shaklee…hehehe

Alamat & Contact Number Baru HQ Shaklee


Sila rujuk gambar di bawah sebagai panduan dan mendapatkan alamat terkini HQ Shaklee.


Alamat Terbaru Ibu Pejabat Shaklee di Pinnacle

Shaklee is pleased to announce that, to better serve its valued customers and distributors, the Malaysia headquarters will be moving to a larger office at the Sunway Pinnacle in Subang Jaya on the 25th of August.

Sekiranya anda ingin mendapatkan alamat cawangan (branches) Shaklee yang lain, boleh rujuk ke page Shaklee Branch.

Terima kasih :)

Jika anda ingin membuat sebarang pesanan sila hubungi saya seperti berikut:
SID Adawiah Nik- 945192
Call/SMS/WhatsApp : 013-3426343
Facebook:  Adawiah Nik
Email : Adawiahnik83@gmail.com

SAYA ADALAH WAKIL SAH SHAKLEE ANDA CASH ON DELIVERY RAWANG & SEKITARNYA, SERTA MEMBUAT PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA MENGGUNAKAN KHIDMAT POSLAJU PADA KADAR FLAT RATE RM10 (SEMENANJUNG) & RM20 ( SABAH & SARAWAK)


0 comments:

Post a Comment