Thursday, November 27, 2014

Meal Shake Shaklee - Nutrisi penting untuk semua peringkat umur 2/9/14 8.59 am

 

 

 Meal Shake Shaklee - Nutrisi penting untuk semua peringkat umur

Apakah Meal Shake Shaklee?

Meal Shake Shaklee Shaina Shop picture

Meal Shake merupakan minuman bernutrisi yang menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya mudah diserap untuk kegunaan harian.

Ia diperbuat daripada bahan semulajadi - buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) dan lain-lain.

Lactalbumin adalah bahan yang terbaik dan mengandungi organisma protein yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh dari peringkat bayi hinggalah ke peringkat orang dewasa. Ia mengandungi pelbagai nutrisi seperti immunoglobulin, lactoferrin, bacteriolysin dan sebagainya.

Siapa yang patut minum Meal Shake ini?

Meal Shake Shaklee dihasilkan untuk semua golongan - bayi, pelajar, 
kanak-kanak sedang membesar, ibu mengandung, para atlet, vegetarian, orang sakit, orang sibuk bekerja dan orang yang selalu mengambil makanan segera (makan tidak tentu).

Jika anda mencari sarapan pagi yang penuh khasiat, Meal Shake Shaklee adalah pilihan yang tepat sekali!

Jom kita tengok manfaat utama Meal Shake Shaklee ini:

1. Nutrisi Lengkap
- mengandungi 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Kekurangan pengambilan zat akan menyebabkan menyukarkan kadar penyerapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita. ia turut mengandungi lecithin soya yang bekerjasama dengan vitamin larut lemak

2. Membekal nutrisi kepada sel tubuh

- kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa), membantu pembinaan sel kulit, kuku, rambut, darah, organ, imun dan lain-lain

3. Membantu tumbesaran
- mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses pembesaran tubuh badan

4. Anti oksida
- Mengandungi vitamin A, C, E, zink dan selenium yang merupakan agen anti oksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan.

5. Mengembalikan seri wajah
- mengandungi vitamin B yang lengkap, zat besi dan kuprum yang cukup untuk membina sel-sel darah yang sihat, sekaligus memberi kompleksi wajah yang lebih cantik

6. detokfikasi
- kaya dengan serat larut untuk membanu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus

7. kelazatan rasanya
-  minuman yang lazat untuk diambil bersama fruktosa semulajadi, penggantian segera terhadap kekurangan vitamin, mineral dan juga tenaga. tidak mengandungi sebarang pewarna dan gula tiruan.

Jadi... tempah satu canister Meal Shake hari ini!

* Produk ini bukan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan dan mencegah sebarang penyakit.


Jika anda ingin membuat sebarang pesanan sila hubungi saya seperti berikut:
SID Adawiah Nik- 945192
Call/SMS/WhatsApp : 013-3426343
Facebook:  Adawiah Nik
Email : Adawiahnik83@gmail.com

SAYA ADALAH WAKIL SAH SHAKLEE ANDA CASH ON DELIVERY RAWANG & SEKITARNYA, SERTA MEMBUAT PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA MENGGUNAKAN KHIDMAT POSLAJU PADA KADAR FLAT RATE RM10 (SEMENANJUNG) & RM20 ( SABAH & SARAWAK)


0 comments:

Post a Comment